СТВОРЕННЯ СИТУАЦІЇ УСПІХУ ЯК УМОВА ФОРМУВАННЯ ТВОРЧОЇ ОСОБИСТОСТІ СТУДЕНТА (Педагогіка вищої та середньої школи, 2006)
In article the basic contents of pedagogical technology "Creation of a situation of success" is opened.
Keywords: cтворення ситуації успіху; особистісно орієнтоване навчання