МАЛЮВАННЯ З НАТУРИ ЯК ЧИННИК РОЗВИТКУ ТВОРЧОЇ УЯВИ ШКОЛЯРІВ У ПРОЦЕСІ ОБРАЗОТВОРЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2006)
Досліджується вплив малювання з натури на розвиток творчої уяви школярів в умовах уроку та гуртків в декоративно-прикладної творчості. Визначаються шляхи подолання труднощів образотворчої діяльності (тематичне та декоративне малювання).
Keywords: малювання з натури (вивчення живої форми); образи; уяви; реальні форми та декоративні