ПСИХОЛОГІЯ РЕКЛАМИ У КОНТЕКСТІ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ С ТУДЕПТ1В-ДИЗАЙНЕРІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2006)
Стаття розкриває головну мету та принципи психології реклами як учбового курсу, що є однією з профілюючих дисциплін фахової підготовки студентів-дизайнерів.
Keywords: психологія; реклама; дизайн; утворення; освіта; психологія реклами; студенти; графічний дизайн; психічні процеси