ФОРМУВАННЯ ХУДОЖНІХ СПОСОБІВ ДІЙ ТВОРЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СТУДЕНТІВ НА ЗАНЯТТЯХ ДИСЦИПЛІНИ «ХУДОЖНЯ ОБРОБКА ПАПЕРУ» (Педагогіка вищої та середньої школи, 2006)
Роpглядиються основні положення дослідження шляхів формування художніх способів lій творчої діяльності студентів в умовах системи художньо-педагогічної освіти.
Keywords: художня обробка паперу; способи дій творчої діяльності