СКАРБИ УКРАЇНИ: НАРОДНЕ МИСТЕЦТВО ЯК ПЕРШОДЖЕРЕЛО ВИНИКНЕННЯ СУЧАСНОГО УКРАЇНСЬКОГО ДИЗАЙНУ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2006)
В статті аналізуються різновиди українського народного мистецтва як передумови розвитку сучасного вітчизняного дизайну.
Keywords: ародне декоративне мистецтво; вишивка; гончарство; ковальство; писанкарство