МАЛЮВАННЯ В ЗМІСТІ ШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ В XIX - ПОЧАТКУ XX СТОЛІТТЯ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2006)
В статті простежується еволюція змісті- та методів викладання дисциплін образотворчого циклу в системі шкільної освіти України протягом XIX - початку XX століття на основі аналізу нормативи# документів тієї доби.
Keywords: малювання; початкова і середня освіта; програми і правила