ТРАДИЦІЇ ТА СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ВОКАЛЬНО-ХОРОВОЇ ШКОЛИ КИТАЮ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2006)
Стаття розкриває прадавні традиції та значення співацької діяльності в Китаї. Також охарактеризовані сучасні тенденції розвитку китайських вокально-хорових шкіл.
Keywords: вокально-хорова школа; традиції; сучасні тенденції; співоча діяльність