ВІКОВА ХАРАКТЕРИСТИКА ГОТОВНОСТІ ПЕРШОКЛАСНИКІВ ДО МУЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ В ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2006)
У статті висвітлюються проблеми вікових особливостей розвитку дітей шестирічного віку. Подыються фізичні та психічні характеристики першокласників. роземиіаютьсл прийоми навчання співу шестилыток на уроках музики в початковій школі.
Keywords: вікові особливості розвитку; фізичні та психічні характеристики; музичні здібності; прийоми навчання співу