ІНТЕГРОВАНА МІЖДИСЦИПЛІНАРНА ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ З КНИЖКОВОГО ДИЗАЙНУ У ВНЗЗ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2006)
Стаття присвячена проблемі інтегрованої міждисциплінарної підготовки майбутніх фахівців з книжкового дизайну у вищих навчальних закладах. Така підготовка студентів повинна здійснюватись через взаємозв'язок методичних, фундаментальних, професійних і спеціальних дисциплін на проектній основі.
Keywords: книжкова графіка; дизайн книги; міждисциплінарна підготовка; цикл фахових дисциплін