ПИТАННЯ ВОКАЛЬНО-ХОРОВОЇ ПІДГОТОВКИ НА МУЗИЧНО- ПЕДАГОГІЧНИХ ФАКУЛЬТЕТАХ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2006)
У статті розглядаються деякі аспекти змісту професійної диригентсько-хорової підготовки, зокрема компоненти, пов'язані із процесом творчого самовираження, аналізуються така професійна вяаапинігть, як музикальність, її структурованість і забезпечення реалізації змістовною основою практичної діяльності студентів музично-педагогічного факультету.
Keywords: компоненти змісту професійної диригентсько-хорової підготовки; творче самовираження ко його стадійний характер; музикальність як провідна професійна властивість диригентсько-хорової підготовки