ВИЗНАЧЕННЯ І ОЦІНКА ТОЧНОСТІ ПАРАМЕТРІВ ЛІНІЇ І3 ЦИРКУЛЬНИМИ СПРЯЖЕННЯМИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2006)
Авторам запропонований комбінований спосіб інтерпретації плавної кривої лінії лінією із циркульними спряженнями із визначенням її параметрів і оцінкою точності розрахунків.
Keywords: геометричне креслення; циркульні спряження; кривизна лінії; параметри лінії із циркульними спряженнями; похибка точності розрахунку