ДИДАКТИЧНІ ОСНОВИ ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ МУЗИКИ В ІНСТРУМЕНТАЛЬНО-ВИКОНАВСЬКИХ КЛАСАХ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2006)
У статті висвітлено дидактичні принципи та методи інструментально-виконавської підготовки майбутнього вчителя музики, проаналізовано науково-методичний і практичний досвід підготовки студентів мистецьких факультетів в інструментальній класах.
Keywords: інструментально-виконавська підготовка вчителя музики; дидактичні принципи інструментального навчання; форми інструментального навчання; методи інструментального навчання