РОЗВИТОК ПРОФЕСІОНАЛІЗМУ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН В КОНТЕКСТІ МОДЕРНІЗАЦІЇ СУЧАСНОЇ ОСВГІ И (Педагогіка вищої та середньої школи, 2006)
У статті розглядаються питання модернізації професійної підготовки майбутніх вчителів мистецьких дисциплін. Певної уваги автор надає значущості опанування мистецтвом як концептуальні базису розвитку їх художнього мислення.
Keywords: модернізація освіти; професіоналом вчителя мистецьких дисциплін; художнє мислення