ФОРМУВАННЯ ТВОРЧИХ ЗДІБНОСТЕЙ ШКОЛЯРІВ ЗАСОБАМИ НОВИХ МУЗИЧНИХ КОМП’ЮТЕРНИХ ПРОГРАМ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2006)
У статті розкрита сутність поняття творчих здібностей, розглянуті засоби їх формування у школярів на уроках музики, запропонований сучасний підхід у проведенні уроків музики з використанням нових музичних комп'ютерних програм.
Keywords: творчі здібності; музичні комп'ютерні програми; урок музики