ПЕДАГОГІЧНА ТВОРЧІСТЬ ЯК ПОКАЗНИК ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ПЕДАГОГА ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
The article deals with the pedagogical creative work as a showing o f future teachers' readiness for professional activity.