ІНШОМОВНА КОМУНІКАТИВНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ ЯК ВАЖЛИВИЙ ПОКАЗНИК ПРОФЕСІОНАЛІЗМУ ВЧИТЕЛЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ У ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
The article reveals some prior directions as for investigating foreign language communication competence as a particular feature of primary school teacher professional skills.