ПИТАННЯ ВДОСКОНАЛЕННЯ ВОКАЛЬНО-ТЕХНІЧНИХ НАВИЧОК У СТУДЕНТІВ МУЗИЧНО-ПЕДАГОГІЧНИХ ФАКУЛЬТЕТІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
In vocal pedagogies the large role belongs to a professional knowledge, experience and personal qualities of the teacher.