ВИКОРИСТАННЯ ПЕДАГОГІЧНИХ СИТУАЦІЙ НА ЗАНЯТТЯХ З ІНОЗЕМНОЇ МОВИ У ВИЩІЙ ШКОЛІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
The article studies the notion of "pedagogical situation". It presents the types of pedagogical situations at foreign language lessons.