ІМІТАЦІЙНО-РОЛЬОВЕ НАВЧАННЯ ЯК ПРОЦЕС ПІДВИЩЕННЯ КОМУНІКАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ СТУДЕНТІВ ЕКОНОМІЧНОЇ вищої школи (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Те article deals the problems komynikechin culture? It shows factors which influence on the level of skill.