ДО ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ КУЛЬТУРИ СПІЛКУВАННЯ МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
This article reveals the problem of formation of communicative culture in dialogue studying situations.