СУЧАСНИЙ СТАН ПРОБЛЕМИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВИКЛАДАЧІВ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
The article is devoted to the modern problems of increasing qualification of physical training teacher.