СИСТЕМА РОБОТИ З ПОДОЛЕННЯ ОБМЕЖЕНЬ ВЧИТЕЛЯ ПІД ЧАС ПРОЦЕСУ ПРОФЕСІЙНА ПЕРЕПІДГОТОВКА ПЕДАГОГІЧНИХ КАДРІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
This article deals with the system of pedagogical berries and proposes the ways of solving o f this problem.