ДОЗВІЛ ПРОБЛЕМ В АРМІЇ - ОСНОВА РІШЕННЯ ПРОБЛЕМ ПО МОРАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНІЙ ПІДГОТОВЦІ ЮНАКОВ ДО ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ У ШКОЛАХ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
The article deals with the moral and psychological training of youth for military service.