ПСИХОЛОГО-ДИДАКТИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ВИЗНАЧЕННЯ ПОНЯТТЯ "САМОКОНТРОЛЬ" УЧНІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Different approaches to determination of essence of the concept"self-control" are analysed in the article.