УКРАЇНСЬКА ЕТНОПЕДАГОГПСА ЯК ФАКТОР ЗБАГАЧЕННЯ ВИХОВНОГО ВПЛИВУ НА ОСОБИСТІСТЬ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
The article deals with the question of Ukrainian ethnopedagogics as a factor o f educational influence over personality.