ЗБЕРЕЖЕННЯ ФІЗИЧНОГО ТА ПСИХІЧНОГО ЗДОРОВ’Я МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ ПІД ЧАС ФОРМУВАННЯ НАПОЛЕГЛИВОСТІ ЗАСОБАМИ РУХЛИВИХ ІГОР (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
The article deals with the protection o f physical and psychologic health of young pupils by means of mobile games