ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАІІ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ РОБОТИ УЧНІВ НА УРОКАХ МАТЕМАТИКИ У КОНТЕКСТІ ОСОБИСТІСНО ОРІЄНТОВАНОГО НАВЧАННЯ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
The article deals with the possibilities of organizing individual work of pupils at the lessons of mathematics and the conditions o f this work effectiveness.