ВИХОВНІ МОЖЛИВОСТІ НАВЧАЛЬНО- ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ У ФОРМУВАННІ ЕКОЛОГІЧНОЇ СВІДОМОСТІ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ БІОЛОГІЇ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
The article is devoted to the analysis of the development of the possibility practice in ecological sense forming of future biologyschool-teachers.