СТАН ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ ГОТОВНОСТІ ДО КРАЄЗНАВЧОЇ РОБОТИ У ПРАКТИЦІ РОБОТИ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ТА ВИЩОЇ ШКОЛИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
The author phases the situation to the readiness for carrying out on learning the work of local lore in the practice of secondary and high schools.