ПРЕВЕНТИВНА ДІЯЛЬНІСТЬ ПЕДАГОГА ЯК ЗАСІБ ЗАПОБІГАННЯ АСОЦІАЛЬНОЇ ПОВЕДІНКИ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
The article is dedicated pecularietes of pedagogical support and priventive activity to avoid unsocial tanager's behavior.