ЗАСОБИ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА У ФОРМУВАННІ ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ПРАЦІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Стаття присвячена методиці використання системи засобів народного мистецтва у формуванні художньої культури студентів. Обгрунтовані шляхи інтенсифікації навчально*-виховного процесу підготовки майбутніх учителів праці при вивченні культурологічних дисциплін.
Keywords: система засобів народного мистецтва; художня культура вчителя