НАУКА НАВЧАННЯ І МИСТЕЦТВА (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
В статті розглядаються питання взаємодії митця і глядача, спілкування тих й інших через сприйняття художнього твору. Аначізуються мотиви та методи створення художнього твору та закономірності його сприйняття глядачем.
Keywords: художній твір; сприйняття; глядач; методи та прийоми