МАЛ ШВА И НЯ О ГОЛ ЕНОЇ ФI ГУ РИ В ІНТЕР’ЄРІ ЯК ЕТАП НАВЧАЛЬНОЇ РОБОТИ 31 СТВОРЕННЯ КАРТИН В ЗОБРАЖЕННЯМ ЛЮДЕЙ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті розглянуто проблему методики виконання малюнку оголеної фігури людини в інтер'єрі. Розглядається питання вирішення простору в •ображенні за допомогою лінійної та повітряної перспективи, передачі освітлення н моделювання форм предметів інтер 'еру та фігури людини засобами світлотіні з урахуванням їхнього взаємного розташування та взаємовпливу один на одного.
Keywords: фігура людини; інтер'єр; перспектива; освітлення; простір