ВЕРБАЛЬНІ I НЕВЕРБАЛЬНІ МЕТОДИ ВИКЛАДАННЯ ДИСЦИПЛІНИ “ДЕКОРАТИВНО- П PH КЛАДНЕ М ИСТЕЦТВО” (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Досліджується питання вибору методів навчання задля якісного и иоєння теоретичних знань, набуття практичних умінь та навичок студентами тшчапъних закладів художньо-педагогічної освіти з курсу “Декоративно-прикладне мистецтво”.
Keywords: сприймання; мислення; здатність до навчання; вербальні і невербальні методи навчання; якість засвоєння знань