КОМПЕТЕНТНІСНИЙ ПІДХІД ЯК ПРІОРИТЕТНА ПЕДАГОГІЧНА ПРОБЛЕМА (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті розглядається проблема ціннісної компетентності в умовах навчання вищої школи. Дається аналіз понять компетентність, компетенції.
Keywords: компетентність; ціннісні компетенції