ПРИВАТНІ ОСВІТНІ ПОСЛУГИ В ГАЛУЗІ ПОЧАТКОВОЇ ДИЗАЙН-ОСВГГИ В УКРАЇНІ ЯК ВАРІАНТ ПІДГОТОВКИ АБІТУРІЄНТІВ ДЛЯ ВНЗ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті розглянуто питання дизайн-освіти у спеціалізованих дитячих навчальних закладах культури, які є базовими для підготовки абітурієнтів на дизайнерські факультети віщих навчальних закладів.. Автор подає свої пропозиції щодо розв ’язанпя проблеми фахівцями на засадах приватної педагогічної діяльності в умовах відсутності державного фінансування
Keywords: дизайн; початкова освіта; приватні освітні послуги