ФОРМУВАННЯ ТВОРЧОЇ ОСОБИСТОСТІ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ МУЗИКИ В ПРОЦЕСІ ІНДИВІДУАЛЬНИХ ЗАНЯТЬ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті розглядаються можливості індивідуальних занять в формуванні творчої особистості майбутнього вчителя музики. Лвтор вбачає необхідність переорієнтації індивідуальної роботи з інформативної функції паособистість, формування у студента її творчого компонента.
Keywords: творчість; творча особистість; вчитель музики; прогрес індивідуальних занять; творчі здібності