РОЗВИТОК ІНТОНАЦІЙНОГО СЛУХУ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ НА ЛАДОВІЙ ОСНОВІ В ПРОЦЕСІ ХОРОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті розглядаються проблеми розвитку інтонаційного слуху молодших школярів. Аналізується зонна природа співочого голосу, наводяться фактори впливу на чистоту інтонування, подаються методичні принципи розвиткуінтонаційного слуху учнів на ладовій основі.
Keywords: інтонаційний слух; ладове відчуття; зонний стрій; вокально-хорові навички