ДЕЯКІ АСПЕКТИ С ПРОВАДЖЕННЯ КРЕДИТНО-МОДУЛЬНОЇ СИСТЕМИ НАВЧАННЯ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті розглядаються дидактичні можливості впровадження елементів кредитномодульного навчання у професійну підготовку вчителя музики; виокремлюються механізми інтеграції загально-дидактичні та конкретно-методичні. Аналізуються дидактичні можливості методу тестування в процесі оцінювання результатів виконання навчальних завдань.
Keywords: кредитно модульне навчання; метод тестування; професійна підготовка вчителя музики; механізми інтеграції, дидактичні умови навчання, оцінювання результатів