НАУКОВО-ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ФОРМУВАННЯ ТВОРЧОГО МИСЛЕННЯ У ДИЗАЙНЕРІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
В статті розглядається питання творчості в цілому, та формування творчого мислення у дизайнерів зокрема
Keywords: творчість; творче мислення; дизайнерське мислення; продуктивне мислення