ПРО ДЕЯКІ ЗАДАЧІ ГЕОМЕТРИИ НОГО КРЕСЛЕННЯ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
В статті розглядаються задачі побудови геометричних елементів за ні>>.'ою ітеративного ділення куснів. Методика прошила випробування на поняттях по кресленню па художньо-графічному факультеті Криворізького державного педагогічного університету.
Keywords: геометричне креслення; ділення кола; квадратура круга