ЖИВОПИС КИСТЕЙ РУК І СТОП (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті розглянуто значення й особливості живопису кистей рук і стоп роль цього розділу навчальної програми при підготовці студентів ХГФ.
Keywords: велика форма; скелетна основа; конструкція