ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ І ( І ЕТИЧНИХ ПОЧУТТІВ СТАРШОКЛАСНИКІВ ЗАСОБАМИ СИНТЕЗУ МИСТЕЦТВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Стаття присвячена виокремленню та обґрунтуванню змісту педагогічних умов на основі синтезу мистецтв з метою подальшого вдосконалення формування естетичних почуттів старшокласників на уроках мистецтва.
Keywords: педагогічні умови; естетичні почуття; синтез мистецтв