ДО ПИТАННЯ СПРИЙНЯТТЯ КОЛЬОРУ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті розглядаються окремі закономірності кольору, що мають велике теоретичне і практичне значення в процесі підготовки художників-педагогів
Keywords: колірний тон; яскравість; виразність