ЗАДУМ ДИПЛОМНОГО ПРОЕКТУ ТА ШЛЯХИ ЙОГО РЕАЛІЗАЦІЇ (З ПРАКТИКИ ДИПЛОМНОГО КЕРІВНИКА) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
В статті розглядається проблема підготовки та виконання студентами дипломних робіт. Ефективність  педагогічної діяльності в глибокій реалызації індивідуальності у творчому втіленні задуму дипломної роботи.Досліджується процес професійного становлення вчителя образотворчого мистецтва у вищій педагогічній школі як завершальний етап підготовки майбутніх педагогів.
Keywords: глибока реалізація; індивідуальність; творчий задум; формування навичок самостійної науково-дослідної та творчої роботи