ФОРМУВАННЯ ТВОРЧИХ ЗДІБНОСТЕЙ СТУДЕНТІВ ПРИ ВИВЧЕННІ ПЕДАГОГІЧНИХ ДИСЦИПЛІН НА ХУДОЖНЬО-ГРАФІЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
В статті розглядаються проблеми формування творчих здібностей студентів при вивчені педагогічних дисциплін на художньо-графічному факультеті.
Keywords: творчі здібності; педагогіка