СИМВОЛІКА РОСЛИННИХ МОТИВІВ У ДЕКОРІ НАРОДНОЇ ВИШИВКИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті розглянуто символіка рослинних мотивів в декорі народної вишивки.
Keywords: символіка; народна вишивка; орнамент