ПРОГРАМА КУРСУ ЖИВОПИСУ В СИСТЕМІ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ “ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО” (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті надано орієнтовну> програму курсу живопису за умов впровадження елементів кредитно-модульної системи навчання, окреслено його мету і завдання, впорядковано та надано характеристики змістовних модулів перспективи подальших досліджень в цій галузі.
Keywords: курс живопису; елементи кредитно-модульної системи навчання; змістовні модулі