ВИКОРИСТАННЯ ДИДАКТИЧНИХ УМІНЬ В ПРОФЕСІЙНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ ВЧИТЕЛЯ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Нa сучасному етапі проблема формування дидактичних умінь у школярів і студентів особливо актуальна, тому що такі уміння сприяють направленості молодої людини на поступовіш рух до оволодіння наукою та знаннями.
Keywords: дидактичні уміння; педагогічний процес