ЗАМАЛЬОВКИ ТА НАКИДКИ ЯК МЕТОД ДОСЛІДЖЕННЯ НАТУРИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті розглядається проблема дидактичних умов і засобів формування системного підходу у роботі над навчальним рисунком в розділі “Рисунок постаті людини" як компонента розвитку> творчих здібностей студентів.
Keywords: створення; накидок; замальовок; творчість